Huisparfum: de lekkerste geuren van Mathilde M

Geurstokjes

Iedereen heeft er wel eentje in huis, zo'n geurverspreider met stokjes. Maar wat doe je er mee als het flesje leeg is? Nou, dan vul je het gewoon weer op met de kant-en-klare huisparfum navullingen van Mathilde M. 

Elektrische diffuser

Nog leuker zijn de elektrische geurdiffusers. Je vult ze met water en een paar druppels geconcentreerd huisparfum en ze bevochtigen de ruimte en verspreiden een heerlijke geur in huis.

 

 

Maar welk geurtje moet je kiezen?

We zetten de populairste geuren hier even voor je op een rij!

 

Geur ‘Antoinette’ 

Een gourmande en bloemig parfum, de ontmoeting tussen heerlijke honing en een boeket van jasmijn en oranjebloesems... Een verslavend parfum!

Geur ‘Marquise

Een kostbaar en sensueel parfum, een combinatie van houtachtige en kruidige noten met de zoetheid van vanille en muskus.

Geur ‘Divine Marquise

Elegant en sensueel, een verslavend parfum met heerlijke noten van praliné en betoverende oriëntaalse combinatie van amber en patchoeli.

Geur ‘Astrée

Een heerlijk parfum van de heldere ontmoeting tussen een zonnige oranjebloesem en een weelderige jasmijn, versterkt met een warme oosterse snaar.

Geur ‘Angélique

Dit heerlijke parfum laat een blijvende indruk na, met een overvloed aan bloemen, verlicht door warme oriëntaalse noten.

Geur ‘Belle Envolée

Een sprankelend parfum van jasmijn en de verkwikkende tonen van waterbloemen vermengd met de pittige frisheid van pompelmoes. Een bron van de lente, ingeleid door de zon...

Geur ‘Poudre de Riz

Een zacht en poederig parfum met bloemige noten om bij weg te dromen.

Geur ‘Fleur de Cotton

Een perfect huwelijk van witte bloemen en edel hout.

Geur ‘Étoffe Soyeuse

Betoverend en verfijnd, het huwelijk van fruitige en bloemige tonen, met de sensualiteit van het oosten.

Geur 'Bouquet ‘Précieux

Een kostbaar boeket van witte bloemen, een levendig bloemenparfum. Het perfecte huwelijk van sublieme jasmijn en poederige tuberoos, gehuld in zoete tonen van sandelhout en vanille. Een wandeling in een vergeten tuin, waar elegantie heerst...

Geur ‘Délices d'oranges'

Een onweerstaanbare geur met toetsen van zoete woudnoten, geste van sinaasappel en een toets vanille.

Geur ‘Rose Elégante

Een frisse en vrouwelijke geur, waarbij de karakteristieke roos wordt vergezeld door pioenen.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd